Dödsstraff!

Nu så har jag äntligen lämnat in stresshanteringen. Det var mycket större än vad jag trodde det skulle vara.
Jag, Nelly och Sofie P var i Eslöv i tisdags, det hade med turismen att göra. Men det ända som hände var att vi frös och var hungriga. Och idag har inte Christer varit i skolan så jag har haft en lärarlös dag idag. :) Hade filmkunskap imorse där vi bara skulle hitta en låt till en filmsekvens. Jobbigt!!! Sen hade vi svenska där vi gjorde våra stora arbeten i språksociologi. Nelly gjorde så jag fick en låt på skallen och Emil sa att dödsstraff är avskaffat i Sverige, förutom när det gäller att göra så andra får låtar på skallen. Där hör du Nelly, akta dig. :)  

Fjortis?

Nu så är jag färdig till att skriva ett nytt inlägg, tänkte göra det igår men sov istället 16 timmar. I lördags var jag och sofie hos tesse efter att ha dividerat om vi skulle äta hemma hos tesse eller på thai-stället. Men vi åt hos tesse och under tiden vi åt frågade tesses mamma vad fjortisar betyder, vilket vi bara skrattade åt. Precis när vi hade ätit färdigt kikade tesses pappa in och ville se på sofies kamera. Så det spenderades en halvtimme åt att prata kamera, fast tesse och jag satt mest och såg korkade ut eftersom vi inte fattade alla förkortningar de pratade om. Efter vi sett på film blev det fotografering till min och även vår gemensamma blogg, typ 100 helt onödiga bilder på mig.
I tisdags fick vi träffa vår nya vikarie som vi ska ha i turism, hon verkar ju vara bätrre än Johanna vilket är ett stort lyft. Annars har det inte hänt något speciellt, förutom att tesse inte får någon kontakt med sitt projekt. :) Lycka till tesse, det behöver du verkligen! 


Thai-mat!

Då har man varit sjuk sedan tisdag kväll, skillnaden är bara att man inte har feber. Jag älskar vintern det är bara förkylningarna man har under tiden som jag hatar. Skulle se Idol igår och trodde att det började 21 så jag städade rummet och kollade lite på Simpsons. När Simpsons var slut slog jag över till 4:an och ser att Idol började 20. Jag blev förbannad men får reda på att Amanda inte sjungit ännu och då blev jag glad igen. Blev lite förvånad att Mattias åkte ut och skitglad att min favorit är kvar, men det är klart att ett proffs som hon är kvar! :) Eftersom Tesse gjorde mig sugen på Thai-mat och Nelly gjorde så att jag ville se på Silent Hill igår, så är det precis det jag ska göra idag med Sofie och Tesse. Åh THAI-MAT är något alla måste prova på, det är så gott så man kan svimma av!


Fars dag!

Igår var jag på Öppet hus och kollade på Gonza, han gör en så glad. Men jag tyckte synd om honom eftersom det var rekordliten publik och bestod mest utav fjortisar. När han och hans kompis skulle ta upp folk på scenen som skulle dansa, så var det typ hälften kvar av publiken nere på dansgolvet. Och så såg man rektorn ta en svängom nere på dansgolvet också, inte bra dans precis. Men idag har det varit Fars dag och gav pappa en mugg, som han blev jätteglad för. Det var roligt att se honom så glad. :) Grattis på Fars dag, pappa!!!


Faktiskt inte trött idag!

Idag fick man reda på att Johanna ska vara sjukskriven en lång tid framåt,  har alltså inte gjort så mycket idag. GÖTT! Sedan träffade jag Mimmi och umgicks med henne, Nina och Tesse medans vi väntade på tåget. När vi gick från nya till gamla så kom Pernilla och frågade om Nina och Mimmi kunde hjälpa henne att bära grjer som ska användas imon på Öppet hus. Jag tänkte att jag också kunde hjälpa till, och nu kommer jag att ha värsta träningsvärken imon. Pratar just nu med Sofie som påminde mig om Kenny Starfighter, hade nästan glömt bort den serien. Så nu kommer jag antagligen lägga upp fullt med klipp på det programmet, fastän jag vet att nästan ingen tittar på mina klipp. Och just nu sitter jag och längtar efter Idol som snart börjar, kommer att rösta på Amanda som jag pratar om hela tiden i min blogg.

Familjen - Det snurrar i min skalle


Familjen

Är skittrött efter en heldag med skola. Åkte halv 8 till Lunds universitet och när man kommer tillbaka till Osby vid 4-tiden så hade vi stresshantering. Kom hem tjugo i nio och är nu dödstrött men kände min plikt att skriva i bloggen. Sitter även och lyssnar på Familjen - Det snurrar i min skalle. Fick höra den av Linda och sen hittade Tesse låten på youtube och nu kan jag inte få nog av den. Sätter på den när jag sitter vid datorn sen spelas den om och om igen, har säkert lyssnat på den 30 gånger nu. 

 
Familjen (Johan T Karlsson) 


Robert Gustavsson!


Tabbar i tv!


Idol-Anna


Amanda Jenssen - Look what they´ve done to my song


Jag trodde jag skulle dö!

Har åkt med Teresa för första gången sen hon fick sitt körkort. Jag trodde först att jag skulle dö, men sen blev jag lite lugnare. Ytterst pyttelite. Nej, Tesse kör faktiskt bra, trodde inget annat heller. Sofie var med, hon satt i framsätet och körde. Innan Tesse kom och hämtade mig så tittade jag på Idol. Amanda är bäst och Christoffer kommer på en andra plats. Skulle inte titta på Idol om det inte vore för dem två.

Pixar Knic-Knac


Filippa Bark


RSS 2.0