GRATTIS TESSE!!!

Har precis fått reda på att Tesse klarade uppkörningen idag. Så nu kan hon skjutsa runt på mig och Sofie hela dagarna! Ett stort grattis Tesse!!!

Johan Glans


Pixar - For the birds


Låten från Creepschool!


Amanda

Nu när man har höstlov tänkte man att man skulle sova typ hela dagarna, men nej nej. Jag beställde ju tid för att övningsköra idag 8.45, fattar inte varför, jag har ju lov. Som sagt börjar jag hålla med mina vänner om min korkade hjärna. Övningskörningen gick i alla fall bra, och när jag kom hem tänkte jag att jag skulle städa mitt rum eftersom jag kände mig för pigg för att sova lite till. Jag städar ungefär 1/6 av mitt rum när jag vill titta lite på Malcolm istället, så jag sätter på tv:n och lägger mig i sängen. Jag vaknade lagom till middagen, 5 timmar slösade jag bort den här dagen. Kom sedan på att jag måste ta igen Amandas framträdande i fredags. Några hade sagt att de tyckte hon sjöng jättefalskt, jag kunde bara höra att hon gjorde det en gång. Hur kan en gång leda till jättefalskt?!  Jag tycker i alla fall att Amanda ska komma tvåa i Idol, eftersom det alltid är tvåan som får mest uppmärksamhet och mest hits!

alt


Pixar - Penguin


Saw III


Shoppa, fy fan

Har varit i Kristianstad idag och shoppat två tröjor. Vanligtvis när man är i Kristianstad med mamma eller kompisar så ska de helst gå i alla affärer som finns där, medans jag endast vill gå till Åhléns och kanske JC. Har aldrig tyckt om shopping, man går ju bara där och tittar. Eller i alla fall jag. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn och hittade en trailer om Saw IV, den verkar faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara. Jag ska absolut se den på bio. Om jag får någon med mig vill säga.

Russin = TRÅKIGT!!!

Jag är så irriterad på att de jävla busslinjerna inte funkar som de ska, imorse var den försenad och man kan inte komma hem med hjälp av bussen klockan 11.00-15.25 och man blir bara så irriterad på att skolan har gått med på de tiderna. Så kommer man till skolan och ska ha turism. Oj, vad roligt. Men som tur är har man roliga klasskompisar, så det blir ju inte tråkigt eller tyst där. Vi i turism gick sedan till russinutställningen på biblioteket, visst är det mycket jobb bakom det men det var jättetråkigt att titta på, förutom konsertrussinen :).
Efter det stod jag, Tesse och Sofie på perrongen och väntar på tåget. Jag stampar på Tesses fot och hon undrar vad jag håller på med: - Oj, förlåt jag såg inte den. Du har så stora skor. Jag börjar hålla med mina kompisar om att jag är ganska korkad. Sen när jag kom hem satte jag mig såklart vid datorn. Det börjar bli en vanesak nu att jag sätter mig vid datorn direkt när jag kommer hem. Det har aldrig hänt innan när vi hade 98:an (jävla skitdator).
Jag hade tänkt att jag skulle se på Idol idag, eller i alla fall på Amandas bidrag eftersom hon är BÄST. Men jag glömde bort tiden och tittade på Miffo och satt sedan vid datorn, och ser en sida om Idol. Jag säger några ramsor och kommer på att jag kan ju i alla fall se på text-tv vem som åkte ur. Jag slår på text-tv:n och ser att Evelina åkte ur. Jag blir förbannad eftersom att det är bara tjejer som åker ur, jag menar varför åkte Patrizia ur Sam sjunger ju mycket sämre än vad hon gör. Varför åkte inte han ut istället?! Tycker att Amanda och Christoffer ska stå i final, får  väl börja rösta.
Nu fick jag precis reda på att vi ska till Kristianstad imon men jag vill ju ha sovmorgon. Usch, vad jobbigt!!!


NY DATA!!!

Då har man skaffat ny data så att man faktiskt kan vara på internet.......och skapa en blogg. Idag har det varit en skitbra dag. Var först hos tandläkaren....inga hål så det var bra, sedan hade jag religionsprov och det känns som att det gick jättebra. Maten i skolan var spaghetti och köttfärssås...YUMMI!!Och sedan fick jag reda på att vi skulle ha rårakor hemma, och det är ju bara så gott... fast inte lika gott som thaimat förstås men det är bara jag som äter det här hemma. Plus att datan var färdig idag! Kan det bli bättre?!
  

Välkommen till min nya blogg!

Hej, mitt namn är Susanne Magnusson. Är 20 år och bor utanför Loshult med mina föräldrar.

Älskar: Min familj, mina vänner, musik, datorn, Naomily, afterellen.com, mitt Playstation 2 och SKRÄCKFILMER!
Hatar: Heteropar som måste tafsa på varandra vart de än går, hemtentor, brats och spindlar.

Jag:
Är blyg,
Är romantisk om jag verkligen vill,
Är blödig ibland, men visar det inte så ofta,  
Är oftast lat, men är du speciell så anstränger jag mig ;),
Vill bli polis...men då måste jag träna innan :P,
Har äntligen börjat träna :), 
Tycker inte så mycket om att dansa, kan om jag vill men vill oftast inte,
Tycker om barn ibland, vet inte vad jag ska göra när jag är i närheten av de små liven, 
Älskar min familj och mina kompisar över allt och alla, 
Har kommit ut för mina föräldrar och kompisar som tog det bra och nu börjar det även sprida sig :)


RSS 2.0