Pookidz + Mimmi är fan bäst!

Igår och i förrgår så var jag, Tesse och Sofie i Osby. Vi var med den bästaste Mimsen i världen. I Onsdags så var vi hemma hos Mimmi, tittade på Grease och spelade Vem blir prinsessa?. Sofie och Tesse blev det en varsin gång, sen bestämde vi tydligen att vi skulle prata kärlek (och snusk). Och jag satt tyst. JAG var tyst när det var snusk på g. The world is changing!
Igår så agerade vi modeller - Tesse till sin blogg - jag, Sofie och Tesse till vår gemensamma blogg - och Mimmi bara stod och såg bra ut. Blev en del bra bilder, dock inte på mig eftersom jag inte vet vad jag ska göra för min så fort jag står framför en kamera. Sen beslöt vi oss för att vi ville ha milkshake på Torggrillen, men när vi kom dit så blev det mat istället. Och under tiden vi satt där så hördes en hård inbromsning och en jävla smäll. En moped och en bil krockade, vid infarten/utfarten vid Torggrillen. Man hörde någon skrika och sen kom blåljusena. Jag säger bara  det att jag var rädd när jag skulle köra sen. Vi körde hem Mimmi och fortsatte till Sofie där vi tittade på Sally. Eller jag tittade och de andra sov. Kul att sitta och skratta själv och höra snarkningar. Körde därifrån vid halv 3-tiden och lämnade av en väldigt trött Teresa.
Nästan synd att Tesse ska flytta eftersom vi har så roligt ihop, men jag kommer inte ens kunna hinna börja sakna henne. Har redan sagt att jag kommer dit nästa vecka. LÄNGTAR!!!

Så här såg det ut när Tesse vann Vem blir prinsessa?.


Bröllopsdag!

Igår firade päronen bröllopsdag, 34år som gifta. Det är inte illa pinkat det. Åt thai-mat, jag kommer nog aldrig tröttna på det. Har även städat idag, varit lite duktig. Har hittat ett nytt program som jag blivit lite beroende av - Catherine Tate Show. Brittisk humor när den är som bäst! :)

 Catherine Tate Translator
Och här är en till dig Tesse! :)

Catherine Tate - Lauren - French Class

Födelsedag!

Fyllde 19år igår. Fan vad jag börjar känna mig gammal.Fick pengar och en sorts lys-sak som man ska hänga i fönstret. Åkte sedan och köpte en boxer för pengarna, fattar inte riktigt hur jag kunnat vara utan tv så länge.
Sedan kom Sara och Mimmi (inte min Mims) och så fick jag grejer med döskalle-motiv på. :) De känner mig!
Har även märkt att jag blivit ännu mer blödig (hur nu det är möjligt). Att sitta och gråta när Susanna Kallur missar på första hindret och sedan gråter i live-tv, det är ju helt okej. Men att sitta och böla när man tittar på Robin Hood då har det gått för långt! 

Körkort! :)

Nu har äntligen jag också körkort och kan göra gatorna lite mer osäkra. Får väl ta en sväng med bajsbarnen snart och sätta skräck i dem. Nej då, jag är kick-ass på att köra! :) Och när man är så glad så är det bästa man kan göra att lyssna på musik.

Varför?

Har märkt att jag har börjat bli VÄLDIGT blödig, när det var OS-invigning så snyftade jag lite bara för att det var så fint. Var med resten av bajsbarnen idag och vi kollade på King Kong och jag grät nästan i slutet, var tvungen att titta bort bara för att inte börja gråta. Jag såg ett klipp på youtube om ett lejon som träffar de som tog hand om honom när han var liten, och jag grät stora floder. Är nåt av det finaste jag sett!

Semester

Var och campade i Torekov i en vecka med föräldrarna. Och jag var faktiskt social med dem och bråkade inte en enda gång, var bara glad hela tiden. Jag tycker faktiskt jag förtjänar en guldmedalj.
Pappa och jag var ute och gick varje kväll, och vi hade sån tur med vädret så vi fick se lite solnedgångar. Pappas favorit på semestern.
Vi tog en heldag med att gå runt Hallands väderö (dock inte mamma), och till och med det tyckte jag var roligt. Där var jättefint, på ett ställe var vattnet alldeles klart men självklart hade jag inga badkläder med mig.
Här är då jag och vårt fina förtält! :) 

RSS 2.0