Innan julen!

Som sagt så skulle jag, Tesse, Sofie, F, Mimmi och hennes mamma till Kristianstad förra lördagen. Vi ordnade så pookidzen + F åkte med mig och så skulle vi träffa Mimmi och hennes mamma i Kristianstad, vi bestämde en tid vi skulle träffas och självklart kommer vi ca. 2 timmar försent. Mimmi var inte glad och vi blev ju inte heller så glada när vi gjort så mot Mimmi, vi träffade henne i alla fall och kramades lite, pratade och presenterade F. Egentligen var det helt meningslöst att åka dit eftersom vi skulle handla julklappar där och kom allihopa hem tomhänta. Kvällen fortsatte för pookidzen + F hemma hos Sofie där vi tittade på Johan Glans och spelade poker. JAG VANN!!! en gång i alla fall, och kom tvåa den andra gången. Så vi hade en jättemysig kväll och det var jättekul att pookidzen återförenades än en gång :) och jag o F hade lite extra roligt ;) medans de andra pookidz-medlemmarna var lite trötta på oss. Tihi :)
Och numera spenderar jag min mesta tid med F och vi har det superbra, så bra det bara kan bli. Förutom att vi är så långt ifrån varandra (JAG VET! JAG VET! Vi bor i samma kommun men det känns ändå så långt borta!). Vi firade en vecka i fredags så jag gav F en noblesse-ask, jag vet jag är lite patetisk men kände för att göra så och F blev glad :)
Denna gången så känns det i alla fall bra, naturligt liksom! Det gör stor skillnad att vara med nån som man tycker så mycket om, saknar/längtar efter hela tiden, känns som man har mer att leva för. F och jag spenderar hela dagarna med att skriva till varandra hur mycket vi längtar och saknar (om vi inte redan är med varandra förstås :P) och försöker hela tiden hitta tid att spendera med varandra.
Trodde aldrig jag skulle kunna känna så här men det gör jag och alltihop är din förtjänst :*<3
Kärlek är allt bra i alla fall ;)

Tihi :)

Förra lördagen var ju som sagt en tragisk dag för mig, så Sofie bjöd hem mig till filmkväll. Vi såg första säsongen av Hjälp!, Johan Glans-World Tour of Skåne och Jeff Dunham: Spark of Insanity (tror jag den hette). Hon vet hur hon ska liva upp mig! :) Sen kom jag hem och då kom jag ihåg allt som hänt under dagen igen tyvärr. Vilken tur då att det var julskyltning på söndagen för Mimmi, Sofie och jag hade bestämt att vi skulle träffas då. Vi fikade och gick några rundor där, kul att träffa kompisarna så där bara. :) Ni märker kanske att Tesse inte står skriven där och det är bara för att hon fortfarande är i Malmö....vad det nu ska vara bra för?! VI SAKNAR DIG TESSE!!!<3 Sen efter julskyltningen lämnade jag av päronen hemma och sen blev det ännu en filmkväll hos Sofie, och då såg vi andra säsongen av Hjälp!. Sedan ringde Tesse, vi satte henne på högtalare sen pratade och pratade och pratade vi. Sen har vi inte kunnat sluta prata alla 3 på en gång, ganska nice att prata så faktiskt! :)
Hände inte så mycket mer förra veckan mer än att jag missade omtentan eftersom läraren sa till mig att den började kl.9, jag är där 5min innan jag ska vara där och vad får jag reda på?! Jo, att den började 8 och är man mer än en halvtimme försenad så får man inte göra den. Samtidigt som jag blev väldigt förbannad så blev jag lite glad eftersom det betydde att jag kan åka hem tidigare, och vad kan man göra om man åker hem tidigare?? SOVA!!! Och det sitter ju aldrig fel!
Har börjat prata med en väldigt speciell tjej FRÅN OSBY!!! :O Visste inte att det fanns såna underbara tjejer i Osby (förutom du Mimmi <3), så det var bestämt ett tag att vi skulle träffas igår (onsdag) men såg på schemat att jag numera går måndag, onsdag, fredag. Gud va kul :P Så vi träffades idag (torsdag) istället, en riktigt bra kväll blev det :) Tycker väldigt mycket om dig! :) Och vi ska träffas igen på lördag för då ska pookidzen+F+Mimmi+Mimmis mamma till Kristianstad och julhandla. Hihi, jag längtar (nästan lika mycket som jag har längtat till idag...eller igår blir det ju nu när jag ser vad klockan är)!

P who?!!! :P Hehe

PEACE OUT!!!

Katy Perry - "Hot'n'cold"

Just nu kan jag inte få nog av denna låten, och vems fel är det SOFIE?!! :P:)
En bra musikvideo (en rolig tjej den där Katy Perry :)) förutom han den dära i den :P Kunde gott vara utan honom, han ser ju inte ens bra ut!

WHY ME?!

Att en person kan göra en så illa, bara genom ett enda meddelande och en status-ändring så får man sitt hjärta krossat. Och den personen förstår aldrig någonsin vilken förödelse det blir. Vi kan kalla personen P (mina kompisar förstår nog varför).
P har sårat mig enda sen i somras och det är det enda P har lyckats åstadkomma. För en månads sen sa P "Jag är totalt förälskad i dig!", men inte tillräckligt för att kunna vänta i mer än i en månad på att jag ska förändra hela min personlighet och våga vara öppen och våga ta initiativ. Om det finns någon som är som jag(lika blyg) så förstår ju iaf du att det tar mer tid än en månad för att man ska förändras. Man är inte kär om man gör slut efter en månad och bara klagar på den andra, så mycket vet jag iaf om kärlek.
Och sen förvänta sig att ett förlåt ska hjälpa, hade det varit en bra orsak P hade haft för att göra slut så hade jag nog förlåtit P. Men att vara otrogen och sedan skylla på att det är mig det är fel på i vårt förhållande, då är det nåt fel i huvudet på den personen.
Det värsta som finns bland all kärlek är playern som leker med en från början till slut (och har många partners under tiden också), och får en att tro att oj vad kär P är i mig och att P menar allt som P säger också
JÄVLA BULLSHIT!!!
FY FAN FÖR DIG!!! Vara otrogen och ljuga konstant det är inte kärlek, det är inte JAG som behöver lära mig ett och annat om kärlek.
Tur man har sina kompisar och sin mamma som stöttar mig igenom! :) <3<3<3 

RSS 2.0