Sommar

Var hos N idag och alla knott, och R hade köpt en sån där myggdödare som ser ut som ett racket. SKITROLIG! Det smäller till så in i helvete när man träffar ett mygg med den. Har hört lite sanningar om folk jag känner, som jag egentligen vetat om men inte förstått förränn nu. Så nu ska det inte riktigt vara den snälla Sanne som brukade finnas, jag ska börja göra grejer på mina villkor och inte andras!
Efter vi hade varit hos N så åkte vi hem och kollade på andra halvlek i fotbollen. Höll inte riktigt på något lag, men tyckte lite synd om tyskarna eftersom de fick mer skit utav domarna än vad de egentligen hade gjort. Och när en spanjorerna gjorde något så bara fortssatte spelet utan att domarna gjorde nåt. Skiter i att spanien inte fått guld på många år, tycker att tyskarna skulle vunnit i alla fall!    

Studenten!

Jag är väl lite sent ute men kan väl beräätta lite hur jag hade det på min studentdag. Har ingen aning! Kommer bara ihåg allt innan vi sprang ut och när vi sprang ut. När jag kom hem öste jag i mig sprit från alla håll och kanter, så där finns en orsak varför jag inte kommer ihåg nåt. Tydligen är jag rolig när jag är full, men som sagt så vet inte jag det. Kramsjuk kommer jag ihåg att jag var i alla fall. :)
Ska aldrig dricka så mycket igen...när pappa är i närheten, han tyckte inte om det över huvudtaget.
Har inte precis nåt mer att tillägga, har absolut ingenting att göra i sommar! Kul!

RSS 2.0