Grattis mamsen!

Idag fyller mamma år! GRATTIS! Hur gammal låter jag vara osagt. Med pappas otroligt braiga fantasi så fick hon en orkidé. Jävla va fantasifullt! Men hon blev lite glad i alla fall. Jag och min syster gav henne två böcker - "Till Mamma" och "Stora Fräckisboken". Och de fräckisarna i den boken är riktigt snuskiga, och då menar jag mycket högre nivå än på mina fräckisar. Så då blev hon jätteglad! Det är så roligt att göra sina föräldrar glada när man vet att de verkligen uppskattar det!
Over and out!

Karl-Petter! <3

I söndags var jag i Jägersborg och såg KARL-PETTER!!! WOHO! Han är så jävla söt, mycket sötare i verkligheten! Det blev ett kort på honom och mig, och sedan dess har jag svävat på moln. Min tröja luktade honom sen, och han luktade inte bonne precis! You know what I'm sayin'?! Det blev ingen autograf för jag glömde ta med en penna. IDIOT! Jag såg när han skrev autografer till andra och han har en fin handstil och så ritade han en gris! Så sött! :) Har inte mycket mer att komma med förutom denna bildimage7

Min turdag! :)

JAG KLARADE UPPSKRIVNINGEN! Hehe, IN YOUR FACE P-E!!!
När jag övningskörde hem så tog mamma posten, och vad låg där?  Post-avin (eller hur det stavas) på min mp3! Så nu har jag äntligen fått hem min käraste ägodel, fattar inte hur jag har klarat mig med bara 30 låtar.
Och inte nog med det, jag fick thai-mat till middag som mamma hade lovat mig innan jag skrev upp.
Sist men inte minst så lämnade jag in projektarbetet förra veckan och jag har inga fler lektioner denna veckan!
Kan det bli bättre än så här?! :)


RSS 2.0