TRÅK!!!

Igår var mamsen och jag i Tyringe i det stora varuhuset (eller vad man kan kalla det), kände mig inte riktigt frisk heller och att då vara i ett dammigt varuhus är ju inte det bästa precis. Gick och letade efter skinnjacka (som jag tjatat om att jag velat ha väldigt länge) men där fanns ju inga skinnjackor där såklart. Men hittade faktiskt flip flop med döskallar på, så jag blev lite glad då. När vi var färdiga undrade mamma om vi inte kunde åka in till affärerna i Hässleholm och titta på en jacka där istället. Och de som känner mig vet ju vad jag tycker om att gå i affärer så det tog en viss tid innan hon övertalat mig. Första affären vi gick i där så hittar såklart mamma exakt en sån jacka hon velat ha länge, och jag hittade en ganska snygg skinnjacka men var i fel färg såklart. När vi kom till jc hittade jag den perfekta skinnjackan...tills vi fick reda på priset. Och att ha sett den perfekta jackan och sedan titta vidare på alla andra är inte bra, för jag jämförde sedan bara med den från jc. Efter att ha gått i typ alla klädesaffärer som finns i Hässleholm så kom mamma på att vi kan ju dela på priset på jackan från jc (egentligen sa jag det till henne precis när vi gått från jc, men hon ville väl verka smart eller nåt :P). Så nu har jag äntligen min skinnjacka...eller läderjacka. Så dagen igår blev ju faktiskt ganska bra, och mamma & jag ssatt och pratade en del också. Ganska nice.
Som sagt så kände jag mig inte bra igår och när jag vaknade idag så hade jag en extremt mörk röst. Har fortfarande lite mörkare röst men måste ta i ganska mycket för att nån ska kunna höra vad jag säger. Inte kul att ha ont i halsen (och i huvudet), sitter här och trycker i mig vitlök, lakrits, läkerol och te med honung i. En jävla blandning!

Speeding cars

Var och såg på Rallybrudar igår i Osby. Faktiskt en ganska bra svensk film, för en gångs skull. Hänger väldigt mycket vilka skådespelare som är med i filmen och i denna hade de valt rätt. Fast hade gärna skippat kärleksdramat, i och för sig var det inte mycket kärlek i den men ändå.
Har börjat lyssna på Imogen Heap och har Speeding cars på repeat hela tiden, så har väl antagligen tjatat ut den snart.
Har även börjat läsa andras bloggar lite mer nu. Känner mig lite duktig faktiskt. Läste en tjejs blogg (har henne på msn, men pratar inte med henne) och hon skriver typ bara hur dåligt hon mår. Oftast. Och jag bara tyckte så synd om henne, om en helt främmande människa. Och jag som trodde min blödighet höll på att gå tillbaka. Fan också!

Hittade ett skitroligt klipp på youtube idag, med en panda som nyser. Den är så jävla rolig att jag skrattade tills tårarna kom.


LOVE STINKS!!!

Får väl börja med att säga förlåt för jag glömt bort denna sidaa. Händer ibland när man är upptagen med annat. Hör ni det JAG är upptagen, har börjat få ett liv nu. Filmvetenskapen är faktiskt helt okej, lite svårt att hänga med ibland men schysst folk och filmvisning varje skoldag. Härligt!
Vad har mer hänt?
Har varit hos Tesse två helger, det var riktigt jävla skönt att komma hemifrån. Och Tesse och jag har kommit varandra närmre i vår vänskap, pratar om exakt allt i våra liv. Skönt att kunna prata ut med en kompis lite då och då (eller hela tiden). Vi har varit på nattklubb där vi första gången var lite mer blyga eftersom det var första gången, men andra gången så var vi lite mer avslappnade. Eller vad man nu kan kalla att Tesse var :P. Paret hon bor hos har typ världens gulligaste hund (Enso), och så glad. Man känner av längtan efter ett husdjur.
Och nu har jag äntligen piercat mig i ögonbrynet, det var skönt om man nu kan kalla det för det. Piercade mig i Malmö när jag var hos Tesse, berättade såklart för mamma innan jag åkte och hon var ju inte precis för det men vet att jag velat ha det väldigt länge. Sen var det pappas tur att veta... först tänkte mamma och jag att jag kanske bara skulle komma hem med det, men bestämde mig ändå för att berätta precis innan tåget kom. Här är några av kommentarerna: "Då kan du ju lika gärna ta det i ögongloben, om du nu ska ta!", "Det kan bli infekterat så du kanske inte kan se med ditt öga sen överhuvudtaget!" och "Tänk om du ångrar dig då, då kommer du ha ett ärr där!". Jag lyckades kontra rätt bra med att han har tatuering och han måste ta bort det med laser om han ångrar sig, och jag behöver bara ta bort min ring.
Sen när jag kom hem med piercingen så var det inte mycket med det, förutom mammas kommentar "Usch, varje gång jag ser din piercing så känner jag det enda ner i tårna".

Har ingen bild på mig ännu med min piercing men kan visa en bild på Enso:RSS 2.0