... - fortsättning

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilder från den 12 januari på mig och Fridisen när vi firade en månad. :)

Här står mästerkocken och lagar den goda maten vi åt!! Du är så duktig! :):*

Här är min Frida - mästerkocken! - och lagar den goda maten som vi sedan åt!! Du är så duktig!!! :):*
Förresten så var det biffar hon lagade (när bilden togs var de färdiga, därför de inte syns på bilden), riktigt kryddiga...precis som jag vill ha det :)
Och här är då mitt mästerverk som var så otroligt jobbigt att göra :P:)

"Dead Silence" - trailer

Okej här är en riktigt bra film för oss som älskar skräckfilmer. Såg den första gången hos exet (som numera snackar skit om mig) så mår inte riktigt bra när jag ser den för jag får dåliga minnen, men fastnade ändå för den för den är så jäkla rälig (eller hur det nu stavas :P). Den rekommenderar jag verkligen!!! SE DEN!!!
...

Okej, jag trodde (och har nog även sagt) att jag skulle bli bättre på att uppdatera men har inte varit vid datorn. Och så är det nu för tiden, jag är vid datan typ en gång varannan vecka. Orsak: Min Fridis håller mig upptagen med annat :) Känns så skönt att vara så trygg med någon, fast när jag känner mig trygg med henne så brukar det resultera i att jag somnar...ja ja, ni förstår vad jag menar i alla fall.
Vi firade en månad den 12januari (kommer upp bilder ev. imorgon) och vi firade med en middag som vi gjorde själva.
Gud så duktiga vi är :)...eller okej, Frida gjorde nästan allt men mitt var faktiskt också jobbigt att göra :P. Hon fyller även år nu i helgen. 19år!!! Jag ska följa med till hennes pappa där hon ska firas och ska få träffa hennes familj. Vadå nervös?!!!

Har även umgåtts lite med Sofie (det måste vi göra mer!) och har tittat på filmer, pratat och ätit THAI-MAT! :D SÅ GOTT!!! Dock spelade vi inte på hennes Lejonkungen-spel som jag längtat efter att få spela, kan vara för att jag också glömde bort det.
Vi ska även träffas idag och åka upp till Älmhult och göra något, ska bli skönt att komma hemifrån och umgås med kompisen :)
Och nu är det bestämt: Pookidzen+Mimmi ska träffas nästa helg :O JIPPI!!!! JAG LÄNGTAR! Vi har inte umgåtts allihopa samtidigt på jättelänge, det ska bli så kuligt :)


Jahapp

Har inte hänt så jättemycket sen jul. Mestadels så har jag och Frida varit med varandra, hon sov hos mig 3 nätter sen var vi på varsit håll en dag sen sov jag hos henne 2 nätter efter det. :) Myspys!!! Hon var hos mig över nyår och vi hade det så kul och mysigt, och det är så roligt att mina föräldrar tycker så mycket om dig. :) 
Har även hängt lite med Sofie (dissade Frida lite för att vara med Sofie, måste ju vara med polarna också vetja), vi tittade på Robert Gustafssons nya dvd. Hihi :D Så jäkla bra han är asså! Sen tittade vi på "I am Sam" med Sean Penn som spelar utvecklingsstörd som får en dotter. Den är riktigt fin den filmen, har ni inte sett den så rekommenderar jag den starkt!! Och så spelade vi lite poker också, hehe jag vann! :D I KICK ASS I POKER ASSÅ!!!
Tesse och jag pratade också för ett tag sedan på mobilen...I FYRA TIMMAR!! Det var riktigt nice :) Måste prata lite oftare med henne, man märker hur mycket man saknar sina kompisar när man väl pratar med eller träffar dem. JAG SAkNAr ER!!! <3<3
Och nu är jag snart klassad som arbetslös (på tisdag), gud va kul! Får väl börja gå till arbetsförmedlingen. Blö! Har verkligen ingen aning om vad jag vill jobba med, lite svårt också när man är så blyg som jag är. Det kommer jag ihåg från när man hade prao och man inte hade nåt att göra, och jag vågade inte säga nånting alls (plus att typ hälften av alla som jobbade där inte visste att jag ens var prao där :P)
Så nu vet jag inte vad det kommer bli utav mig. Vill bara få ett jobb så man kan börja spara till en lägenhet (längtar tills vi ska bo ihop ;)), så nu kommer jag vara duktig och inte köpa några filmer alls när jag börjar få nån inkomst. Sanne duktig! :)

Julafton!

Så var det julafton och snart nyår igen, kändes som igår man tittade på "Grevinnan och Betjänten" men det är tydligen snart ett år sen. Och det har kanske varit det mest dramatiska året för mig i år, tror jag i alla fall.
Jag har lyckats:
• Omvända C.N att jag faktiskt inte är så kass i skolan
• Få MVG på mitt projektarbete :)
• Ta studenten och bli så full så jag inte kommer ihåg den :P
• Komma in på Växjö universtitet
• Träffat min första kärlek och fått hjärtat krossat när denne gjorde slut utan nån riktig anledning
• Fortsätta hålla kontakten med pookidzen + Mimmi  WOHO!!! :D och så kommer det fortsätta :)
• Berätta för mina kompisar och föräldrar om antagligen det viktigaste i mitt liv - och de tog det jättebra! Ni betyder mycket!
• Träffa mitt livs kärlek som känner som jag gör :) Du betyder väldigt mycket för mig! <3 Och mina föräldrar och kompisar tycker mycket om dig!

Hm, det var nog inte allt men det är det jag kommer ihåg just nu. Ni får gärna säga till om det är nåt jag missat (Tesse kommer säga "du glömde skriva att jag är bäst", förlåt Tesse - DU ÄR BÄST!).

Denna julen har jag en riktigt julkänsla, mycket tack vare dig F! Och har egentligen redan fått det jag önskat mig! <3
Men ska väl ta upp vad jag fick för julklappar :)
Jag fick:
- Ett nytt Playstation 2 :D (eftersom mitt första som är typ 4år gammalt kraschade för ett halvår sedan)
- Need for Speed Undercover (som jag redan klarat mer än halva på)
- Fullt med godis
- 2 dvd-filmer: "The Shining" och "Resident Evil: Extinction"
- En ljusslinga med snögubbar
- Strumpor med drakar på (du kommer tycka om dem F ;))
- En bok: "Berts fräckisbok 2" (precis samma som jag gav mamma :P)
- Parfym

Jag har inte med det jag fick från Annika och mormor eftersom jag inte fått dem än. Mamsen och Papsen har nämligen varit sjuka nu i jul, maginfluensa. Så det var bara vi 3 i år som firade jul och det var nog tillräckligt eftersom jag fick göra det mesta av mat och städning.
Väntar även på julklappar ifrån Sofie, Tesse och F.
Pookidzen ska träffas imon och byta klappar :D det ska bli kul att träffas igen.

PS. Detta inlägg skrevs 25 december men lades tydligen inte in :/ så gör det nu istället :P


RSS 2.0