Lördag

Idag har jag varit i Osby och ätit på Skafferiet med Sofie, Mimmi och Nina. Äntligen får man träffa Mimmi också, känns som det var evigheter sen sist. Det var verkligen en uppskattad lunch...mat och mycket snack :) Särskilt pratade vi om vilken konstig målning det finns på en vägg inne på Skafferiet, det ser ut som ett träd med ballar lite här och där :O Konstigt ställe det där!
Förresten så precis när vi gick in på Skafferiet vem träffar vi?...ANETTE!!! Fick en smärre chock, men var faktiskt lite trevlig och sa hej med ett leende. Men samtidigt inombords kunde man fortfarande höra den nasala rösten halvt skrika - "VARFÖR ÄR INTE DU OMBYTT?!!" Asså det är inte många som får en att rysa så!!!
Har även varit hos RoseMarie idag, där blev också en massa snack. Allt mellan lagbrott och Idol, som jag har blivit grymt trött att prata om. Jag menar alla har ju olika åsikter om alla i Idol, så varför sitta och diskutera det tills man blir förbannad när man vet så väl att man har olika uppfattningar. Inte för att vi gjorde det idag men jag vet tillfällen när folk försöker övertala en om att tycka om nån, och när man ska göra likadant tillbaka så ska vi prata om nåt annat :/ Finns så många idioter här i världen...och jag är nog den största :)

:/

Har börjat märka på sista tiden att jag börjar tycka om rosa...ROSA!
Det är nog nåt allvarligt fel på mig, jag har aldrig tyckt om rosa så mycket som jag gör nu.
T.ex. skorna här nere tycker jag är skitsnygga, det hade jag inte tyckt för ett halvår sen. Har börjat dras allt mer mot rosa-hållet.

:O

Tydligen har jag haft min blogg sedan 25 oktober 2007, alltså över 2år. Och jag har bara skrivt 76 inlägg (77 med detta).....det är nog fan rekord på minst inlägg efter 2år.


Hej igen :)

Så nu ska jag försöka ta upp bloggandet lite igen :)
Har varit ett stort uppehåll med mycket som har hänt sen sist jag skrev här:

  • Sofie har fixat en ny layout till mig :) Du är så duktig Sofie! :)
  • Pappa fyllde 60år i april och det firade vi med att åka till Göteborg och ligga på hotell. Vi åt på ett riktigt flott hotell i närheten där vi bodde. Och en dag hoppade vi av bussen på stationen och mötte ett stort gäng fotbollshuliganer, matchen mellan Göteborg och Stockholm hade precis slutat, de kom springande mot oss och bara några meter bakom oss så smäller de båda supportergrupperna ihop. Närmare 20 polisbilar, 10 piketbilar och en polishelikopter. Vi satt en bit ifrån och tittade på alltihop och det var faktiskt en häftig upplevelse att få se polisen i action så där :)
  • Vi har haft lite dispyter i vänskapskretsen men nu är vi tillbaka till att vara vänner :)
  • Det har även varit 3 dödsfall i familjen (faster, kusin och mormor).

Så det har ju hänt lite i alla fall och förhoppningsvis ska det inte behöva ta lika lång tid tills jag uppdaterar denna bloggen, ska försöka vara duktig och uppdatera varje dag!

 


RSS 2.0