Lursjön - bilder!

Med tanke på Mimmis kommentar i inlägget "Torsdag!" (för ungefär 2 veckor sedan) kommer här nu lite fler bilder från när jag, Sofie och Mimmi var vid Lursjön :)
Enjoy!!!


Lördagen den 12/6

Förrförra lördagen var det dags för Saras student. Hon hade en jättegullig bild på sig själv när hon var liten som studentbild. RoseMarie försökte leka lite matchmaker tror jag, hon kom fram och lade armen runt mig och sa att hon hade bjudit nån som jag nog skulle bli glad över att träffa (och som faktiskt är lagd åt det hållet :)). Jovisst det var roligt träffa henne och hon var jättesöt, och det vet RoseMarie att jag tycker, men hon visste nog inte det….inte ett ord på hela kvällen! Men det var i alla fall kul att se henne.

Kvällen bestod av god mat och mycket sång, och lite roligt fulla människor. En helt okej student!


Fredagen den 11/6

Förrförra fredagen bestämde jag och Sofie att vi skulle träffas och när jag precis skulle köra så får jag ett samtal från min bror. Han ville att vi skulle vara fyllechaffisar, nåt som jag trodde skulle bli roligt eftersom det var det sist jag var fyllechaffis. Så vi gick med på det och att vi skulle få köra en annan bil från Glimåkra till Kristianstad. När vi kommer dit så är det fullt hus och typ alla var sketafulla , högljudda och allmänt skämmiga. Och bilen jag skulle köra var en gammal skruttig Volvo som knappt höll ihop. Den hade ingen fungerande fläkt så vi var tvungna att ha fönsterna lite nere för de inte skulle imma igen, nyckeln gick att ta ut och bilen kunde vara igång ändå, det tog evigheter för den att accelerera så man fick räkna med att det skulle ta den dubbla tiden ungefär än vad det vanligtvis gör.

Och sällskapskapet var inte så mycket bättre. Först och främst fick det bara plats med tre passagerare till i bilen men alla skulle tvunget med så det blev fem passagerare istället: Teddy, Sandra, Sandras lillasyster och två killar, varav de tre sistnämnda är i min ålder vilket gjorde att Teddy blev som en liten tonårskille….djävulskt jobbig!! De satt och skrek och gapade hela vägen och muckade med en så fort de fick chansen (förutom Sandra som var lugn hela tiden). Skruttig bil och dåligt sällskap (förutom Sofie) är ingen vinnande kombination!!!


Måndag!

I måndags fick jag ett sms av Sofie som undrade om jag ville gå på bio i Hässleholm och vi bjöd även med Tesse. Valet stod mellan Kommissarie Späck och Prince of Persia. Sofie räknade ut att vi kunde gå på båda med 10min mellanrum, vi konstaterade sedan att hon räknat fel så vi var fortfarande tvungna att välja - det blev Prince of Persia!
Jag hade ingen bil och Tesse hade ingen bil så det slutade med att jag fick köra Ciccis bil. Var rejält nervös när jag satte mig vid ratten men det gick hur bra som helst, var inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara.
Var där i så god tid att vi hann med en middag på McDonalds och lite girltalk :)

Filmen var bättre än vad jag trodde den skulle vara, fanns bara med en kyss i hela filmen. Brukar inte vara så där lite kyssande när Jake Gyllenhaal är med! Riktigt skönt för då kunde man fokusera på filmen istället för att sitta och bli arg för att de hånglar när hela världen håller på att gå under. Fast det är klart, de två paren som satt framför oss skötte hånglandet istället.
Var bara jag, Sofie och Tesse och så de två paren, tyvärr så var det i den lilla salongen (29 platser, 3 rader) vilket gjorde att man hade dem väldigt, väldigt nära...alldeles för nära!!!
Bra val av skådespelare i denna filmen.
Tjejen som var med i filmen, Gemma Arterton, var riktigt snygg så då blev ju filmen ännu bättre :)


Söndag!

I söndags var jag, mamma och pappa vid Hjärtasjön i Lönsboda. Det var dags för fotografering för alla socialdemokrater som står med på de lokala listorna inom Osby kommun nu vid valet. Så nu är det officiellt att familjen Magnusson är ena riktiga sossar.
Kom bredvid en ganska söt blondin vid fotograferingen, men hon har barn (och är typ över 40) så där var den historien slut!
Tog även enskilda foton som de ska visa i tidningen om man blir vald....tror inte det är så stor chans att jag blir det men eftersom det bara är ungefär 7st med på Killeberg-listan så var jag mer eller mindre tvungen.
Gick även en sorts tipsrunda där pappa vann men han gav lappen till mig istället, vilket inte gjorde så stor skillnad för mamma sa åt mig vad jag skulle ta. Man fick välja mellan olika sorters tygkassar och med tanke på att det bara är mamma som använder såna i detta hushåll så gjorde det inget att hon fick välja.
Sen var det korv-tajm. Pappa åt 7st!....okej det var kanske bara 3st men man kunde nästan trott det för varenda gång man tittade på honom så hade han en korv i handen :)

Lite senare åkte vi till Osby för att fira nationaldagen, köpte en tårta med flaggmotiv. Den var grymt god!Fredag!

I fredags var jag på premiär med mamma och pappa - Kommissarie Späck! Den var faktiskt riktigt bra! Brukar inte tycka om svenska kriminalare, är precis så man klarar sig igenom en Beck-film. Därför var det sjukt kul att de gjorde en parodi just på det :) Skådespelarna var fantastiska och Fredde Granberg (Ronny & Ragge, Hem till Midgård) regisserade filmen vilket gjorde det ännu häftigare. Brukar inte tycka om svenska filmer överhuvudtaget men denna filmen var värd de 80kr!
Rekommenderar den till alla....om man nu har lite halvt kiss & bajs-humor och skadeglädje-humor, vilket man bör ha ;)

Torsdag!

I torsdags var jag, Sofie och Mimmi vid Lursjön och grillade. Blåste så in i bara den vilket gjorde att vi fick ställa oss och grilla bakom ett hus - campingens toalett. Kanske inte så jättemysigt men det var bara för själva grillningen. Hade två engångsgrillar som vi använde, och en hel tändsticksask bara för att tända de två! Vad duktig man känner sig när sånt händer!
Sen flyttade vi ut i solen och efter vi hade ätit en stund fick vi sällskap av en hel flock med änder, Sofie och jag tyckte det var roligt medans Mimmi bara skrek på dem :) Så vi flyttade än en gång på oss, ner till stranden och fikade på bullar, kakor och te. Sen var det dags för fotografering, Sofie hade med sig kamera och den stora reflektorsskärmen. Mimmi och Sofie gick ut i vattnet (lite idiotvarning :)) men det vågade inte jag, för fastän att det var ganska ljummet så var jag extremt förkyld denna dag. Och tydligen tjabbade jag för mycket för att när jag kom hem så hade jag ingen röst kvar, gick bara runt och viskade hela tiden. Det var likadant dagen efter. Gud vad tyst det varit här! :)
I alla fall så tog Sofie en hel del kort på Mimmi...där typ mer än hälften helst inte får visas för Mimmi tyckte inte hon blev bra på dem (håller inte med!). Jag tog också lite kort men som sagt så ska korten helst godkännas innan de läggs ut och jag orkar inte det så det får bli två bilder över Lursjön istället! :) 
(Bakom det gula huset till höger grillade vi!)Sammanfattningsvis så var det en helt underbar kväll (om man utesluter förkylningen), har verkligen de bästa kompisarna ♥ och längtar tills vi kan göra något liknande igen....med Tesse inkluderad nästa gång förhoppningsvis :)

Onsdag!

I onsdags så var det sista träningen för mig och Tesse på F & S. Kommer verkligen sakna det! Men man kanske kommer tillbaka dit nån gång snart...vem vet?!
Var förkyld denna dag vilket resulterade i en onormalt mörk röst och en grymt flåsande Susanne på träningen :P

På kvällen träffades jag, Sofie och Tesse hemma hos Sofie. Vi tog en promenad i Killeberg och träffade på en jättesöt och väldigt kelig katt på lekplatsen.RSS 2.0