Lite sen våffeldag!

Idag var det meningen att jag skulle städa men är man uppe på natten vill man sova länge så det blev inte mycket av den planen.
Pappa har tjatat om att han velat ha våfflor i ungefär tre veckor nu, jag sa att om han gör smeten så fixar jag resten. Var inte förrän idag han nappade på det förslaget. Han började med att göra ett fel och då var mamma där direkt och påpekade det, men pappa sa bara att han ska göra detta på sitt sätt....som betyder att han frågar mamma hela tiden men gör ändå inte som hon säger. Alltid lika roligt när pappa ska baka eller laga mat :)
Har inte hänt mycket mer denna helgen. Vi började på Monopol igår och är fortfarande inte färdiga, jag leder just nu med 90.000kr :) Inte ofta det händer!
Tittade på Skavlan igår när Noomi Rapace var där.  Var roligt att se hennes riktiga jag, hade klarat mig utan att hennes man var där men man kan ju inte få allt här i världen.
Har börjat bli lite halvt beroende av att spela Bingolotto, vann 100kr förra helgen (inte så mycket men roligt ändå :)) och sedan dess har vi det som familjeunderhållning varje söndag. Ganska mysigt ändå. Väntar bara på att Lotta ska säga att Amanda ska komma dit, gissa vem som kommer sitta bänkad framför tv:n i så fall?! :)

Imorgon ska Tesse och jag jympa, ledaren som vi brukar ha kommer tillbaka imorgon så det blir lite roligare :)....och jobbigare!

Kärringar, kickboxning och Lady Gaga :)

Igår var jag på vårdcentralen i Osby för att kolla mitt myggbett på benet som jag snart haft i ett år. Först och främst ringde vi dit och hon som svarade var helt säker på att jag skulle till distriktssköterskan för att hon kan sånt. Så vi åkte dit och jag gick in där, sa hur det låg till och visade myggbettet. Hon kollade på det i 2 sekunder och sa sedan att hon kan inte bedöma sånt utan vi får gå till en doktor istället...hade nu kärringen i telefonen gått med på att ge mig en tid till doktorn istället för att övertyga mig om att jag skulle till idioten som inte kunde såna saker så hade vi sluppit den här onödiga extraresan till Osby.

Och när man är förbannad brukar kickboxning vara en bra medicin. Tesse och jag var på F&S igår för att träna kickboxning. Det är riktigt roligt faktiskt om man inte tänker på hur jäkla jobbigt det är. Finns en viss del i träningen där man ska ställa sig mot ett annat par, man slår på den man kom dit med och sen går man över till andra sidan och slår där. Ända sedan Tesse och jag började där är det ett par jag uppmärksammat och försökt komma mittemot, och det var inte förrän igår vi faktiskt gjorde det. Så det var lite extra roligt igår :)
Idag är det basjympa och core på schemat :)

Älskar den nya videon från Lady Gaga och Beyoncé oavsett vad folk säger. Man ska inte ta allt så jävla allvarligt, den är bara på skoj. Och låten är jäkligt bra.
Inte sett/hört den? Så kan vi ju inte ha det, här är videon :)


Lady Gaga feat. Beyoncé - "Telephone"

Msn, fyllechaffis och fin kärlek :)

Som jag skrev i förra inlägget har jag skaffat en laptop, köpte den förra måndagen och är nöjd med den. I vår stationära data slutade helt plötsligt msn messenger att fungera, provade att ladda hem den nya versionen men det gick inte och då sa Sofie att jag skulle avinstalleraden gamla versionen och sen prova igen. Gjorde det men det gick fortfarande inte att få hem den nya versionen. Jag har varit utan messenger i ungefär ett halvår nu.
Så när jag köpte denna laptopen tänkte jag att nu äntligen ska jag få prata med alla som jag inte pratat med på ett halvår. Jag laddade hem den nya versionen och det gick bra, två personer börjar prata med mig direkt när jag loggar in...men vad händer?!!! Självklart ska jag fortfarande inte kunna prata med nån, försökte få upp dialogrutorna men det ville inte datorn. Sen försökte jag börja en konversation men det var samma problem där. Och har även samma problem med offlinemeddelanden som skickas till mig. Dialogrutorna vill inte visas.
Lite lagom irriterande när man redan varit utan det så länge. Typiskt typiskt!!!!

Lite roligare var det nu i lördags när min bror Teddy ringde och undrade om jag kunde vara fyllechaffis, och skjutsa dem från Glimåkra till Kristianstad. Självklart ville jag det, har aldrig sett honom full innan. Det var inte lite roligt utan helt jävla fantastiskt underhållande :) Alla tyckte om min musik jag hade på men helt plötsligt bryts musiken och Thorleifs börjar spela istället. Teddy tyckte att dansband var roligare att lyssna på men det tyckte inte de andra...och inte jag heller eftersom han ville "sjunga" med. Försök att köra med en brölande bror bredvid dig, inte det lättaste.
Sen när jag hämtade dem var de andra tre som hade följt med nästan nyktra och Teddy var helt åt det andra hållet. Men denna gången somnade han i bilen efter en pissepaus och lite tjat om Burger King och McDonalds, som redan hade stängt när de var färdiga inne på klubben och inte ens i närheten på vägen hem :)  
Så det gör jag gärna om fler gånger :)

Måste också prata om den brittiska ungdomsserien Skins som jag har följt i ungefär ett år nu. Har endast sett tredje och fjärde säsongen eftersom skådespelarna inte är desamma i första och andra, och även för att i tredje och fjärde uppmärksammas två tjejers förhållande - Naomi och Emily, eller Naomily som de även kallas :)
De fick kämpa väldigt mycket med sitt förhållande i tredje säsongen innan de lyckades att vara tillsammans som ett vanligt par. Emily hade nästan hela sin familj emot sig och Naomi fick kämpa mot sina inre demoner, men Emily lyckades få familjen att förstå och Naomi lyckades slå ner sina demoner och kalla sig själv för lesbisk.
Det var sista avsnittet för hela serien i förra veckan och det är väldigt tråkigt eftersom Naomily hade mer eller mindre varit osams hela fjärde säsongen (Naomi var otrogen med en annan tjej) och man väntade bara på att de skulle bli tillsammans igen. Till slut ordnade sig allt när Naomi svalde sin stolthet och gav den finaste kärleksförklaringen jag nånsin hört. Och ja, det fälldes en del tårar även från mig. Så här fin kärlek har jag sett göras på tv innan.


Tesse, här är slutet som jag pratat så mycket om :) Naomi som varit otrogen är blondinen och Emily är rödtotten.

 

Kommentera gärna - helst med namn! :)


Alice i underlandet, träd och en massa tjejer :)

Nu har jag äntligen skaffat en laptop så nu kan jag uppdatera lite oftare. Förhoppningsvis :)

Har ändå inte hänt så mycket sen sist. Träningen som Tesse och jag går på har gett resultat, det märker man om man skippar en vecka och sen kommer tillbaks. Fy fan va jobbigt det var!
Det enda störiga med Friskis & Svettis är att så fort man ser en snygg tjej är hon antingen gift och har barn, sambo eller helt enkelt hetero. Tråkigt och jobbigt med tanke på att majoriteten där är tjejer, och jag är singel och trött på att vara det.
Kan förresten säga att detta inlägget kommer handla om tjejer lite då och då, en liten varning om ni nu inte orkar läsa om det. Är lite förvånad att mina kompisar fortfarande står ut om mitt eviga tjatande om snygga tjejer :) Kan inte hjälpa det.   

För ett tag sedan var jag och Sofie i Hässleholm och såg på nya Alice i underlandet, väldigt fint gjord och jättebra skådespelare/skådespelerskor. Mia Wasikowska som spelade Alice var helt suverän, Johnny Depp och Helena Bonham-Carter var som vanligt roliga på det sätt som bara de två kan vara när de spelar mot varandra. Blev bara lite irriterad att den heter Alice i underlandet när den är mer som en fortsättning på originalversionen av Alice i underlandet. Men annars är det en film jag rekommenderar att se!

I förra veckan bestämde helt plötsligt mamma och pappa att vi skulle ta väck NÅGRA utav våra träd som står på våra marker...nu har vi ett kalhygge där det innan har stått ca. 200 träd. Visste inte ens att vi ägde så många träd. Fast det var ganska häftigt att se när de sågade ner granarna, det gick med en jäkla fart med den maskinen de hade. Och det var inte vem som helst som körde den maskinen, det var ingen mindre än Henrik Gustafsson som gick i samma klass som mig på Hassla. Snacka om att bli förvånad när han helt plötsligt stod på vår gård!

För ca. 3 veckor sedan var jag, mamma och pappa i Hässleholm, pappa skulle till sjukhuset och röntgas så mamma och jag passade på att shoppa lite. Lite senare kom vi överens om att vi kunde äta i Hässleholm, så vi gick till restaurang Casablanca. 
Måste först och främst får jag säga att jag är ganska säker på att stället ägs av en äldre utländsk herre och att de andra som jobbar där är nån i familjen eller släkten för de var ganska lika varandra. Det var bara två stycken tjejer som skilde sig från resten av de som jobbade där, en var brunett och den andra blond.
Så för att fortsätta historien satte vi oss och beställde, och som vanligt kollade jag om där var nån snygging och märkte att blondinen som jobbade där tittade väldigt mycket på mig, antingen för att jag är ful, nån hon kände igen (vilket jag inte tror) eller var hon helt enkelt lagd åt mitt håll...och jag hoppas ju såklart på det senare :). Sen fick vi maten, vi satt där o åt och hon tittade fortfarande på mig då och då. Till slut när vi hade ätit upp så kunde inte pappa hålla sig längre utan frågade: - "Alltså Sanne. Betyder dina skosnören (som är lysande neongula) nånting inom.....alltså för jag vet ju vad regnbågen betyder, men betyder dina skosnören nåt speciellt för jag har sett ibland att tjejer tittar på dig.....till exempel nu tittar ju hon den blonda på dig." Mamma och jag bara tittade på varandra och skrattade. Så fick jag förklara för pappa att de inte betyder nånting, vilket vore lite konstigt om de gjorde det med tanke på att jag fick dem med en Kalle Anka-tidning.
Så är det nån som ska till restaurang Casablanca i Hässleholm så bjud gärna med mig :)

Och för att fortsätta tjej-pratet var jag och Tesse på Maxi i Älmhult härom dagen där det finns tre tjejer jag tittar på speciellt, och har gjort de senaste två åren ungefär. En som jobbar vid kläderna och de elektroniska sakerna, en som är vid frysdisken och en som sitter i kassan. Och hon som sitter i kassan har jag pratat lite med på nätet så vi brukar hälsa och till följd av det brukar jag bli alldeles röd i ansiktet för hon är så snygg. Såklart hälsade vi och log mot varandra när Tesse och jag var där, som gjorde att Tesse tyckte att det var jättegulligt och kunde inte sluta med sina "Awwww" och sina hundögon :) Du är så rolig ibland.


Känner att det blev mycket i detta inlägget så jag börjar på ett nytt och fortsätter där.

Kom ihåg att ni får gärna kommentera, helst med ett namn så jag vet vilka ni är :)

RSS 2.0