Halkan - check!

Nu har jag halkbanan avklarad, var den som mest beröm och hade minst misstag i min grupp. :) Var stolt och glad i torsdags tills vi gick till T-lektionen och hade en halvt onödig lektion med uppgifter vi redan har gjort och är trötta på. Igår kom Tesse hit efter att jag städat mitt rum, det blev en kväll med the cube och harry potter. Imorgon MÅSTE jag sitta några timmar med Projektet. Tyvärr! Börjar känna paniken välla fram nu, men jag är nog inte den enda.


IKEA

Har varit på min praktikplats för andra gången, ungefär lika lite att göra som förra gången. men jag står ju hellre och ser dum ut  än står i receptionen. För det mesta stod jag bara och tänkte på halkan som jag ska göra imon, fastän jag har fått förklarat för mig vad som händer. Känns som att jag kommer att glömma exakt allt om körning imon när jag ska köra. JAG KOMMER DÖ!!!

Layout på G

Efter att ha lovat Sanne en layout ett par månader tänkte jag nu dra tummarna ur baken och göra en. - Därav lite stök i bloggen ett tag,

Nyår!

Blev lite raketer men inte så mycket som sist, fast det behövs knappt eftersom alla skjuter runt omkring oss så vi hade knappt behövt köpa egna. Vi skjutsade hem mormor på nyårsdagen (happy moment) och då börjar hon prata om att hon inte ska åka till oss nästa jul för att det är så jobbigt att åka iväg. Ja det måste det ju verkligen vara när hon blir uppassad hela tiden som att hon var på ett hotell. Så vi började prata om att åka till fjällen nästa jul. Åh jag hoppas verkligen att vi gör det, så att något nytt faktiskt händer i mitt liv. Så nu kommer jag att gå runt och sjunga på Markoolios "vi drar till fjällen" ända tills vi åker dit! 

Julen

I julas kom mormor och Annika, Annika var ju rolig att träffa men när mormor kommer så är det precis som att hon bor på hotell. Visst var det väl kul att träffa henne, men att ha henne hemma i över en vecka där man gör allt hon säger åt  en att göra.  Då känns det mer som ett fängelse. Men jag fick i alla fall en del julklappar som jag önskat, bland annat simpsons och harry potter och en klockradio, efter att min förra fick rycket. Träffade även sofie, mimmi och tesse som lättade upp stämningen på min lite gråa tillvaro. (Bilden är från vår gemensamma blogg)
378581-6

RSS 2.0