YO!

Så Therese kom till mig förrförra fredagen iaf och jag blev glad :D hon hade även med sin lilla vovsing, så jäkla söt och snabb. Sprang rundor i huset så man var rädd för att trampa på henne, mamma blev typ alldeles kär och pappa ville få tillbaka sina strumpor :P. Åkte även hem till henne på söndagen därefter och skulle gjort läxa, gjorde en fråga sen orkade jag inte mer. Har blivit väldigt skoltrött på sista tiden.
Förra lördagen så åkte jag även då till Trelleborg och det var speciellt kul när vi skulle gå hem till henne. Skrattar fortfarande, kan inte hjälpa att jag är så skadeglad. Vi tittade på en väldigt bra skräckfilm. Blev lite rädd, vilket inte brukar hända när jag tittar på skräckfilmer så WELL DONE! till de som gjort den. Även den helgen så skulle jag ha läst på till provet (som är imon...eller idag blir det när jag ser på klockan) men så blev det inte.
Inte mycket mer som har hänt, spenderar mesta tiden som jag har numera med Therese. Och försöker även fixa så pookidzen+Mimmi kan göra nåt, men det brukar alltid bli så att någon inte kan. Fast nu är det bestämt att vi snart ska åka och julhandla i Kristianstad (eller Malmö, fast det är det bara Tesse som vill :P), så jag längtar tills vi ska göra det.
Och på söndag är det ju julskyltning så Sofie, Mimmi och jag har bestämt att vi ska träffas och ta en fika :) SÅ MYSSSIGT!!!:)
Ooo glömde ju berätta att jag träffade Mimsen när jag skulle åka till Therese den söndagen, var så kul att träffa dig kompis som sagt har vi för långa pauser mellan pookidz+Mimmi-träffarna. Längtar till julhandlingen :) 

Doh!

Är äntligen frisk igen men fortfarande lika trött :P  som alltid. I helgen som var så hade pookidzen+Mimmi tänkt att vi skulle ha pokerkväll och så klart tack vare mig blev det inte så. En missuppfattning mellan mig, Mimmi och Tesse (och Sofie vet inte att vi ska träffas ännu ens) vilket leder till att Mimmi bestämmer med en annan. Så både Tesse och jag var lite halvt deppiga (Sofie vet fortfarande inget) men blev mycket gladare när vi fick reda på att både Tesses pojkvän och Therese kunde komma (nu fick Sofie reda på det). Så det blev sällskapsspel hela helgen, bl.a. twister. Heh. Och jag förlorade för en gångs skull, har bara blivit slagen i det en gång innan. Therese stannade till söndagen och vi hade ännu roligare (enligt mig iaf). Har sedan haft skola måndag, tisdag och haft tråkigt. Känner att jag behöver en paus från skolan, tror jag ska ta och jobba nåt år innan jag börjar skolan igen.
Var tänkt att Therese skulle komma imon också, som jag längtat. Men blir nog att jag åker till henne på söndag istället, vilket också går bra så länge vi träffas iaf :) Bara hon och jag och SKRÄCK! Hehe

Hittade förresten ett sketaroligt klipp från Family Guy, ska se ut som hon den döva från L word (Marlee Matlin) hon ska försöka beställa "The Last Mimzy"


RSS 2.0