Oooookej?!!

Börjar må lite bättre nu med allt som hänt den senaste tiden...skönt! :)
Och när man börjar må bättre så vill man titta lite på andras bloggar och bilddagböcker (eller jag vill det i alla fall). Och tittade på en persons bilddagbok idag...helt sjuk i huvet för fan!!! Förstår inte hur en sån person kan ha någon käresta eller ens ha några vänner!
Jaja, den personen behöver gå till doktorn och undersöka sin lilla skalle!

Men nu skulle jag ju vara glad så då kan jag skriva att jag ska träffa Frida i helgen :D Bara vi två, thai-mat, popcorn (med grillkrydda på ;)) och gulliga presenter på Alla-hjärtans-dag :D GUD vad jag längtar!!! :*<3<3 Har inte träffats på evigheter känns det som (fast det gör det ju alltid) och det är faktiskt lite skadligt när man är så kär ;)

Senaste inlägget skrev jag när jag inte mådde så bra, ashklingen och jag hade pratat ut och jag tog det väldigt hårt sedan såg jag ditt dagboksinlägg också och då mådde jag sämre. Men nu är det mycket bättre och vill bara kämpa och stärka vårt förhållande :) Och det hoppas jag att du också vill :):*

Hjälp :'(

Nu så har problemen börjat komma, inte för min del så mycket men jag är en faktor där. Börjar känna att jag inte är så önskvärd längre, en kompis vill inte vara med en längre, min käresta står inför ett val...och valet handlar om mig. 
Du är min första riktiga kärlek och även den första jag varit tillsammans med på riktigt, och orsaken till att jag inte varit så här nära någon innan är för jag har aldrig hittat någon som har varit så nära det jag alltid sökt hos min andra hälft. Men du kom in i mitt liv märkte jag direkt att du var den rätte för mig och den person som jag har sökt efter så länge.
Du förstår mig och jag förstår dig (tycker jag i alla fall), du får mitt hjärta att slå frivolter så fort jag ser dig, är nära dig, hör din röst och när jag får meddelande av dig. Ingen har nånsin fått mig att känna så innan.
Men detta är ditt val, vill bara att du ska veta att jag älskar dig nåt så oerhört mycket! Glöm aldrig det! :*

RSS 2.0