Brittany Murphy

Finns det nån som kan hålla med mig om att det är synd att hon har dött, endast 32år och en jättebra skådespelare. Jag tycker att hon var en sketabra skådespelare, och är ledsen över att hon dött.
Att folk har mage att sätta sig ner och börja på rykten om att hon skulle dött på grund av drogproblem när de t.o.m har konstaterat att det var svininfluensa hon dog av.
Fy fan för er som smutskastar henne!!!

Jul, jul, strålande jul!

Var ett tag sen jag skrev här, kan bero på att det inte händer så spännande saker i mitt liv :P
Men har faktiskt blivit duktig med min styrketräning, tränar det varje dag och har börjat känna lite resultat :)

Och nåt som jag är superduperglad över är att det ligger jättemycket snö ute på gården, är så mysigt att vakna och ha en fin utsikt med snö som gnistrar i solens sken. Kan ju inte bli bättre :) Har även varit duktig och skottat snö innan plogbilen kom till slut. Den kom på natten och jag som vanligt springer och kollar i fönstret när den gör vallarna, man blir som ett litet barn när plogbilen kommer och måste se för det är ju bara så häftigt.

Det var tänkt att vi skulle åka till Vinslöv i år och fira julen med släktingarna, och jag började se fram emot det mer och mer eftersom jag aldrig firat jul nån annanstans än hemma. Och självklart blir nån här hemma sjuk så vi inte kan åka. Fast det kan vara skönt med en lugn jul hemma också, och så behöver vi inte tänka på att nån av oss får avstå från den goda drickan för att man ska köra hem ;)
Så imon blir det mycket för mig att göra när föräldrarna inte mår bra - handla julmat, laga mat, städa rummet, klä julgranen, göra färdigt skinkan och slå in den sista julklappen. Jag längtar verkligen till julafton så man kan få slappna av!

Och ifall jag inte skriver här mer nu i veckan så vill jag även passa på att säga till alla som läser min blogg: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR


Julskyltning, Kristianstad och Bolibompa :)

Förra söndagen var jag i Lönsboda på julskyltning, den tråkigaste julskyltningen på länge. Blir mindre och mindre för varje år och luciatåget var inte mycket att kolla på heller, de gick med en jävla fart och så sjöng de så lågt de kunde nästan. Varför är man med i ett luciatåg om man inte ens vill?!! Så onödigt, finns faktiskt de som vill titta på ett riktigt luciatåg!!!
Hände inte så mycket i början på veckan, i torsdags var jag som vanligt i Älmhult och träffade arbetslivsresurs-gruppen. Vi tittade på film i nästan 2 timmar, skönt med lite variation och inte bara prata varenda torsdag.

I fredags var jag, Sofie och Tesse i Kristianstad. Var längesedan jag köpte så mycket på en gång, har nästan alla juklappar klara och jag hann även med att köpa saker jag behövde. Och vi lyckades även köra rätt när vi skulle till och från ekohallen ;) På vägen hem tillät vi Tesse att spela högst 3 låtar från den nya Kent-skivan hon köpt och nu är jag helt såld, jag brukar inte tycka så bra om Kent men jag kan inte sluta lyssna på de låtarna.
Efter vi varit i Kristianstad så följde jag med in en stund hos Tesse och spelade monopol och hälsade på djuren :D

Annars har det inte hänt så mycket mer, förutom att jag har börjat titta på Bolibompa typ varenda dag nu....bara för programledaren är snygg :)

Träningsvärk, idioter, bullar och Dakar 2

Så i tisdags kväll fick vi hem 4 pallar pellets, 52 säckar på varje pall, och jag och pappa lyckades få in alla den kvällen.
Vadå ha träningsvärk dagen efter?! I onsdags kunde jag knappt röra på huvudet och armarna gick inte heller så bra att röra på, har inte haft så ont sedan spinning-passen på gymnasiet ;P Så jag spenderade nästan hela dagen vid tv:n, kunde inte precis göra nåt annat.

Igår var jag i Älmhult och träffade arbetslivsresurs-gruppen, händer inte så mycket där men det är trevligt att träffa dem en gång i veckan :) Och så får de en att må bättre än vad arbetsförmedlingens "coacher" gör. Det är knappt lönt att arbetsförmedlingen finns, för de sitter bara där och får en att må dåligt och får betalt för det. Jävla idioter!

Idag bakade mamma och jag bullar...godaste frukosten som finns :) Vet inte vad det är med bullar men på nåt sätt så lyckas de göra så humöret blir på topp hos alla här hemma.

I helgen kommer det inte hända så mycket som vanligt, bara träna och spela Dakar 2. Har börjat bli lite halvt besatt av det spelet, det är ju inte precis jättefin grafik på det men när man kommer underfund med hur man vinner nya fordon så lyckas det bli väldigt intresssant

Brian Hyland

Måste erkänna att musiken var lite bättre förr i tiden, denna låten är bara så fin :)


Söndag, måndag & tisdag

I Söndags var det julskyltning i Osby, träffade Tesse som kom fram och hälsade och sen träffade jag Mimmi och hennes föräldrar. Vet inte vad det är men varenda gång jag träffar Mimmis föräldrar blir jag så glad, de är så genomsnälla :) Och sen är det kul att se pappa vara glad över att prata med Mimmis pappa :)
När vi kom hem så var det glögg som stod på menyn, så jäkla gott!!!

Igår hände det inte så mycket, spelade Dakar 2 tills min tumme var skinnflådd...nästan...okej den var kanske inte skinnflådd, men jag hade väldigt ont i den. Så nu har jag vunnit en ny lastbil där. Blir väl pappa glad :)

Idag har inte heller hänt så mycket, fortsatte med Dakar 2 men blev förbannad så slutade med det. Har lyckats lugna ner mig lite mer när det gäller spel :)
Fick hem 4 pallar pellets idag också, så jag och pappa har att göra sen när han kommer hem.
Och sen ska jag ju såklart tända 3 ljus kl. 20.00 för Cancer :)

Förresten så har jag börjat träna, började häromdan med att jogga och sedan styrketräna efter det. Och jag har lyckats hålla det varje dag sen jag började :D Har ändrat inställning när det gäller träning, det känns så skönt efteråt och så känns det bra när man har ett mål med det också :)

RSS 2.0